Autor Téma: Mág  (Přečteno 698 krát)

Total

  • Game Master
  • Expert
  • *****
  • Příspěvků: 24
  • Karma: +1/-1
    • Zobrazit profil
Mág
« kdy: Duben 12, 2016, 06:14:53 odpoledne »
Diskuze o povolání mág.

marwww

  • Expert
  • **
  • Příspěvků: 31
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:Mág
« Odpověď #1 kdy: Červenec 22, 2017, 05:17:28 odpoledne »
Zdar,
nechcete znova upravit gate travel? aby se dalo cestovat u obou frakci a vydrzela aspon 10sec. kdyz uz neni moznost pastit vychody s dungu a pred domem.Tak aspoň vrátíme paste ní hulkám. A kdo do gaty skoci tomu pomáhej bůh. Sám hulku nemám...

SirGlorg

  • Game Master
  • Velmistr
  • *****
  • Příspěvků: 172
  • Karma: +4/-1
    • Zobrazit profil
Re:Mág
« Odpověď #2 kdy: Červenec 23, 2017, 01:06:46 odpoledne »
porad se da pastit na prechodech mapy (osgiliath apod). Nevim, prijde mi, ze gate se v tomhle smyslu vzdycky pouze zneuzivala a mista, kde se dalo skocit pres port do prostoru, do ktereho neni videt se prirozene stala nepouzivanejma a brzdilo to pvp. Asi nevim, jaky by to s sebou neslo positivni efekt. Mimochodem mag je povazovany za snad nejsilnejsi pvp povolani, ted ma navic dalsi abitlity jako charge, ma 3 typy dmg, zdi a kouzleny invis. Popravde z meho pohledu je to to posledni povolani, ktere by v tuhle chvili potrebovalo neco dalsiho.

Oproti tomu tady mame navrhy na ability pro rangera a clerika, ktery trochu pokulhavaji v hratelnosti.

Wozi

  • Novic
  • *
  • Příspěvků: 1
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:Mág
« Odpověď #3 kdy: Září 10, 2017, 05:23:08 odpoledne »
Zdravím páni,

Mám tady jedno issue ohledně standcastu (mám mága, ale pro nekra to bude nejspíš totožné) a bylo mě jedním Vaším kolegou sděleno at svůj dotaz adresuji nejlépe sem  :)

Jedná se mi o podmínku zavedenou pro samotnÿ standcast a jeho aplikaci. Klasicky zapnu standcast, začnu kouzlit, jelikož uz ale ve standcastu nadale nechci byt a nechci na něj zapomenout, po zacasteni kouzla si rovnou standa vypínam ( kouzlo už je ale samozrejme rozcastovane v něm, takze sem stuckly, stojím - v podstatě normalne kouzlím ze standcastu ) - jenže kdyz pred DOKOUZLENIM spellu, standcast vypnu.. spell ztrati jeho učinek :) Tedy jsem v podstate zadny nepouzil, ač sem v nem normalne stal ( jen sem funkci vypl v prubehu castovani )

do skriptů a takovych veci nevidim nejak extra ale jednä se o něco v tom smyslu aby podmínka pro uspesny standcast spell nebyla 'pustena abilita standcastu pri dopadu kouzla' ale 'pustena abilita standcastu pri začarovani kouzla'

tušim ze tomu tak bylo i v minulosti, jak se to ale zhruba pul roku zpět nějak invovalo a měnilo, změnilo se taky tohle [ Tahle věta je jen můj dojem , možna jen moc hulím... :-D ]

Nemyslim si ze bych požadoval nejakou velkou změnu, spise minoritni drobnost, ktera hračske společnosti určite dost pomůže (hlavně tedy mě :D)

Šlo by se na to mrknout, prosím?

Děkuji
[Adramelech, Streea Zotreth]

Morty

  • Expert
  • **
  • Příspěvků: 43
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:Mág
« Odpověď #4 kdy: Září 10, 2017, 11:17:40 odpoledne »
To už jsem reportovál tak 2 týdny zpět. celkem otravný, ale asi to tak má byt.

SirGlorg

  • Game Master
  • Velmistr
  • *****
  • Příspěvků: 172
  • Karma: +4/-1
    • Zobrazit profil
Re:Mág
« Odpověď #5 kdy: Září 11, 2017, 09:04:09 dopoledne »
nemelo by to tak byt, podivam se na to

Thesecond

  • Novic
  • *
  • Příspěvků: 8
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:Mág
« Odpověď #6 kdy: Září 25, 2017, 12:49:04 odpoledne »
Chtel bych poprosit jestli je nekde napsany potrebny level pro ability na naboje mysli prvni je od 61 a jde dat 20 bodu slysel jsem ze dalsi body jdou od levelu 100 ale neni to tak mam 102 a abilita tam stale pridat nelze mimochodem kdyz vypnu standcast pri kouzleni dmg se snizi ale nez dokouzlim chodit nemuzu.

SirGlorg

  • Game Master
  • Velmistr
  • *****
  • Příspěvků: 172
  • Karma: +4/-1
    • Zobrazit profil
Re:Mág
« Odpověď #7 kdy: Září 26, 2017, 11:44:42 odpoledne »
ten druhy problem uz byl hlasenej, diky.

Pokud se nepletu, tak jedinej limit na magicky naboj je 61. uroven, zadny dalsi body do toho vlozit nejdou.

http://wiki.uoerebor.cz/index.php/Magick%C3%BD_N%C3%A1boj#P.C5.99edpoklady

Thesecond

  • Novic
  • *
  • Příspěvků: 8
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:Mág
« Odpověď #8 kdy: Září 28, 2017, 07:26:04 dopoledne »
Nicmene mi to pise že na svem levelu dalsi body do teto ability dat nemohu. mitsto aby to psalo ze dalsi body do teto ability dat nelze.  :-\

SirGlorg

  • Game Master
  • Velmistr
  • *****
  • Příspěvků: 172
  • Karma: +4/-1
    • Zobrazit profil
Re:Mág
« Odpověď #9 kdy: Říjen 01, 2017, 03:44:36 odpoledne »
aha, chapu

SirGlorg

  • Game Master
  • Velmistr
  • *****
  • Příspěvků: 172
  • Karma: +4/-1
    • Zobrazit profil
Re:Mág
« Odpověď #10 kdy: Říjen 01, 2017, 04:09:33 odpoledne »
opravil jsem zpravu tak, aby odpovidala ostatnim (plne vycerpana abilita)