Autor Téma: Hraničář  (Přečteno 8086 krát)

Morty

  • Expert
  • **
  • Příspěvků: 58
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:Hraničář
« Odpověď #75 kdy: Listopad 02, 2017, 11:40:14 odpoledne »
Nejde o dosah, ale o to aby si fiznul ten rekal. není to jak u wara, ze když dá ránu tak fizne cokoliv. A kdyby fizoval každou ranou tak je to op.proto říkám, že by to chtělo ten fiz na Longrange ať máš aspoň nějakou možnost to fiznout.

Nightmare

  • Game Master
  • Expert
  • *****
  • Příspěvků: 23
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:Hraničář
« Odpověď #76 kdy: Listopad 04, 2017, 03:11:07 odpoledne »
fizz recallu se na longrange prida. Ono to tam melo byt ( mozna to tam i bylo )

Theo

  • Expert
  • **
  • Příspěvků: 29
  • Karma: +0/-1
    • Zobrazit profil
Re:Hraničář
« Odpověď #77 kdy: Srpen 18, 2018, 11:39:27 odpoledne »
ona se upravovala nejak rozdelena strela? ... chova se dost jinak a nikde ani zminka bylo by dobre takove veci psat do novinek aspon  ;)

SirGlorg

  • Game Master
  • Velmistr
  • *****
  • Příspěvků: 243
  • Karma: +8/-1
    • Zobrazit profil
Re:Hraničář
« Odpověď #78 kdy: Srpen 20, 2018, 05:47:22 odpoledne »
O umyslne zmene nevim. Muzes popsat, jak se dle tveho pozorovani chovani zmenilo?

Theo

  • Expert
  • **
  • Příspěvků: 29
  • Karma: +0/-1
    • Zobrazit profil
Re:Hraničář
« Odpověď #79 kdy: Srpen 20, 2018, 06:58:12 odpoledne »
daleko kratsi prodleva ... mensi rozptyl strely ... vetsi dmg sekundarnim cilům a zere to snad celou staminu :D
« Poslední změna: Srpen 20, 2018, 07:04:13 odpoledne od Theo »

SirGlorg

  • Game Master
  • Velmistr
  • *****
  • Příspěvků: 243
  • Karma: +8/-1
    • Zobrazit profil
Re:Hraničář
« Odpověď #80 kdy: Srpen 21, 2018, 03:25:35 odpoledne »
a jak dlouho by to zhruba melo trvat ta zmena? Kdy se projevila ? Ramcove, tyden/mesic ?

Theo

  • Expert
  • **
  • Příspěvků: 29
  • Karma: +0/-1
    • Zobrazit profil
Re:Hraničář
« Odpověď #81 kdy: Srpen 22, 2018, 07:54:45 odpoledne »
hraju už jen dost zřídka takže nejsem schopný posoudit já to zaznamenal týden zpátky

Mišohu

  • Expert
  • **
  • Příspěvků: 21
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:Hraničář
« Odpověď #82 kdy: Srpen 29, 2018, 09:52:33 dopoledne »
Theo má pravdu, měnilo se to asi před měsícem (Nightmare) a jinak přesně dává to větší damage (takže je to podle mě už trochu použitelnější) a ta stamka kterou to teď bere fakt skoro celou neni takovej problém protože si jí hned dosaješ

Nightmare

  • Game Master
  • Expert
  • *****
  • Příspěvků: 23
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:Hraničář
« Odpověď #83 kdy: Srpen 31, 2018, 04:03:53 odpoledne »
Pardon, moje chyba. Byla to zmena, kterou jsme planovali uz delsi dobu. Zmenil jsem to asi 3-4 tydny zpet s tim, ze tomu necham 1 tyden na testovani - i proto jsem to nepoustel ven jako oficialni novinku. Zmenu dam do novinek ale obecne je o tom, ze: prodleva je minimalni ( pouze par vterin ), narok na staminu je o 20% vyssi - ale rozhodne ne cela stamina co ranger ma. Rozptyl se nemenil. Dmg v pvp se nemenil. Dmg v pvm do okolnich cilu je vyrazne vyssi. Ve vysledku tedy: pokud chces pouzivat abilitu na CD, tak musis zejmena zezacatku pit refresh/ mit itemy na rege staminy/ sani staminy a idealne i zvetsit stamina pool ( GE, bless atd ... ). Jde tedy jen o to uvazovat, abilitu pouzivat s rozmyslet a pokud ji chces spamovat, tak tomu prizpusobit ostatni veci ;)
Ve vysledku by se melo jednat ale o zmenu k lepsimu ve vsech ohledech a tahle abilita by tim mela byt velmi pouzitelna.

Theo

  • Expert
  • **
  • Příspěvků: 29
  • Karma: +0/-1
    • Zobrazit profil
Re:Hraničář
« Odpověď #84 kdy: Srpen 31, 2018, 07:15:29 odpoledne »
No rozptyl ještě ozkouším znovu, ale přijde mi menší než byl, každopádně změnu vítám. Dřív byla dobra jen v dg na označení monster abych z nich měl expy :-)

Nightmare

  • Game Master
  • Expert
  • *****
  • Příspěvků: 23
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:Hraničář
« Odpověď #85 kdy: Září 01, 2018, 12:05:10 odpoledne »
lehce jsem snížil stamina cost, aby se chytali i low lvl rangeři ( nyní je to 15% navyseni oproti puvodnimu stavu ). Rozptyl jsem znovu vyzkousel a zmena tam neni. Na to se vazne nesahalo - ma to samostatne nastaveni.