Autor Téma: YokoInjection - potrebujem poradiť  (Přečteno 41 krát)

z750

  • Novic
  • *
  • Příspěvků: 2
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
YokoInjection - potrebujem poradiť
« kdy: Září 09, 2017, 09:04:29 odpoledne »
Ahojte, postupoval som podľa návodu.... vyskakuje mi toto okno, vie niekto poradiť?

Díky ;)

SirGlorg

  • Game Master
  • Velmistr
  • *****
  • Příspěvků: 150
  • Karma: +4/-1
    • Zobrazit profil
Re:YokoInjection - potrebujem poradiť
« Odpověď #1 kdy: Září 09, 2017, 10:49:17 odpoledne »
lol :D no tak krome toho ze spamujes sphere, tak tvoje otazka nemuze byt nekonkretnejsi. Nepridal jsi script ktery ti to dela a tezko ti nekdo poradi, jak to opravit. Co ti muzu rict je akorat to, ze proste posilas prilis pozadavku a tvuj client je zahlcenej. Nejspis tam mas nejaky cyklus, ktery neco vykonava, a nemas tam zadnou prodlevu. Bezpecna prodleva ve scriptech doporucena ze strany GM je kolem 500ms, silne doporucuju, abyses pokusil lepe porozumet tomu co delas a ktera aktivita scriptu vyvolava nejakou interakci se serverem (klikani/dvojklikani na predmety, oblekani veci, volani funkci hry jako .vigour, .explevel a podobny) a mezi volanim techto aktivit vzdycky vloz alespon tech 500ms prodlevu.

z750

  • Novic
  • *
  • Příspěvků: 2
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:YokoInjection - potrebujem poradiť
« Odpověď #2 kdy: Září 10, 2017, 09:26:34 dopoledne »
Mne sa to objaví hneď ako lognem....

Rav

  • Expert
  • **
  • Příspěvků: 19
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:YokoInjection - potrebujem poradiť
« Odpověď #3 kdy: Září 10, 2017, 07:40:15 odpoledne »
divne, jakoby se to snazilo castit nejake kouzlo, zkousel jsi toho injecta prehrat znovu?

Iustus

  • Game Master
  • Expert
  • *****
  • Příspěvků: 13
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:YokoInjection - potrebujem poradiť
« Odpověď #4 kdy: Září 12, 2017, 05:05:34 odpoledne »
Prosimtě, dělá ti to ikdyž spustíš hru bez Injecta?

SirGlorg

  • Game Master
  • Velmistr
  • *****
  • Příspěvků: 150
  • Karma: +4/-1
    • Zobrazit profil
Re:YokoInjection - potrebujem poradiť
« Odpověď #5 kdy: Září 13, 2017, 09:43:25 dopoledne »
Mne prijde, ze pokud nic nespousti rucne, tak tam nekde ma nejakou autoload / autostart funkci v injectovi, co se mu spusti hned jak logne, a zkousi mu to ve smycce (bez prodlevy) zacastit nejaky kouzlo. Nevim co a proc, ale nic jinyho mne nenapada.

V adresari s Injectionem muze byt autoload.sc, ten se automaticky nacte do injectionu kdyz ho spustis. Tusim, ze tam muze byt jeste funkce nejakyho jmena, co se zaroven spusti po lognuti, coz by odpovidalo tomu problemu. Bude to neco jako ten "autostart" nebo "main" nebo tak nejak. V prvni rade doporucuju smazat/prejmenovat soubor autostart.sc a zjistit, jestli to je tim, pokud jo, tak bych se nasledne podival, co v tom souboru mas za script.
« Poslední změna: Září 13, 2017, 09:45:21 dopoledne od SirGlorg »

Rav

  • Expert
  • **
  • Příspěvků: 19
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:YokoInjection - potrebujem poradiť
« Odpověď #6 kdy: Září 13, 2017, 09:54:45 dopoledne »
jen poznamecka - aby mu to poustelo autostart, musi ho mit zaskrtly v tom hlavnim menu a to nema

SirGlorg

  • Game Master
  • Velmistr
  • *****
  • Příspěvků: 150
  • Karma: +4/-1
    • Zobrazit profil
Re:YokoInjection - potrebujem poradiť
« Odpověď #7 kdy: Září 13, 2017, 10:49:40 dopoledne »
aha, pravda. Hmmm, tak to nevim, to je divny potom :/