Poisen FenixTaming.
I když hraji rangera a už dávno jsem docílil toho že ho můžu tamovat,moc sem toho nevyužívál.
Musím zdůraznit těm co to neví a nikdy netamovali že i když máte set a 140 Taming tamnete cca každou 10 protože ten taming u nich skáče jako u mustangů 138/145 např. A když už se najde fenix co jde tamnout může se tamovat 15/45min můj rekord je 1h pak sem se na to vysral
Dřív bral expy,takže to bylo jako když chodíte ve dvou na NPC,tím-pádem byl dost nepoužitelný protože zase tak silný to není,než další hráč co je s vámi. Když k tomu připočtete ten čas něž se získá a to riziko že se může splašit. Sám sem psal a byl jsem nadšený že se to změnilo a už neberou expy,za to děkuji.
Cena feny docela vzrostla a dá se krásně prodávat,takže ten čas za to tamovaní se už vyplatí a má to smysl. Ale nevím kdo jiný by na to mohl upozornit než ten co s tím pracuje. Prodal jsem čtyři poisen feny,první dvě za 500k,další za 1 milion a vím že by to šlo i víc když už jsou pozměněny.
Ale pak sem si uvědomil že člověk co si veme jednu tak s ní krásně vyexpí noobika v poušti. Co člověk co si veme tři do pouště to už proletí jak raketoplán a vyexpí si cokoliv, co pak když vidím v poušti člověka co má čtyři. A právě proto jsem to přestal tamovat. Ano občas si říkám že nejsem moc chytrej a lepší neřešit jak to kdo hraje a jen si dávat do banky miliony,ale bohužel vadí mi to.
Nechci aby se ten boost že neberou expy měnil,ale co takhle změnit chování fen,že by se mohla vyvolat jen jedna.
Nebo když se bude mít člověk u sebe druhou,už to bude brát expy jako předtím. ¨
Variant je spoustu,spíš jde o to zda s tímhle budete souhlasit,nebo ne.
Jsem pro aby zůstala taková jaká je,ale dá se to pak zneužívat. Peníze ve hře nejsou problém. Si pak člověk může vzít 5 a solovat OTčko ano to už mi vadí,podle mě to kazí hru. Už to nějakou dobu netamuji a nechtěl jsem to řešit,ale jsou tu jiný lidi co to můžou tamovat např v Gondoru,byl bych rád kdyby právě oni k tomu něco napsali,nebo se na něčem dohodli,děkuji.
Člověk získá 3/4 feny a vyexpí si postavu jako nic,trošku to ztrácí ten smysl boje a zábavy,někdy trápení