Ahoj, zdravím všechny pařany ze světa pána prstenů :-)
Napadla mě jedna myšlenka a to - zrušit poplatky na reset abilit.
Proč?
- zkvalitnění pvp, spousta lidí dosáhne na lvl 40-50 po nějaké době, ale chce třeba pokračovat expit a zároveň chodit na pvp a dobývání apod. Bohužel dnes už všechny chary potřebují spoustu abilit pro pvm a na levelu 40 má každý 80 bodů..
-Počítejte se mnou. Char pro PVP by měl mít reg many, hp, stamky 20 = 60 + war leap, warcry, longrange po 10 bodech = 90 bodů ... TO nemluvím že do pvp se hodí i uhnutí úderu.. Thief, ranger je na tom podobně. Kouzliči nevím teď nehraju. Každopádně pokud char má pvp ability na levelu 40 - 50, je téměř jasné, že v PVM je tenhle char úplná lama, protože tento shard je nastaven tak, že každý char musí mít co nejvíc abilit v PVM..
Jen tak pro zamyšlení:
-né každý dosáhne velkých levelů jako 80-100, aby mohl mít jak pvm tak pvp ability alespoň z malé části nakombinované. A pokud ano, trvá to někomu klidně i rok :-D Pokud by byla možnost si kdykoliv resetnout ability zdarma, podle toho, co jdu dělat, pvp by bylo více vyrovnané a možná by to přilákalo více lidí..
Zamyšlení 2 pro zkušené pvp hráče s velkými levely: nebavilo by Vás víc měřit síly s hráči, co mají všechny pvp ability naplno a neběhali a jen před vámi neutíkali ve veritu apod? Chápu, že někoho honit ve více lidech v top kompletech a top abilitách může bejt zábava taky a prostě je to levnej frag a hodně lidí tu je závislejch někoho pojet, byť je o dost slabší :-D Ale podle mě je daleko zábavnější si to rozdat s lidma, kteří jsou na tom stejně jako já s možnostma postavy :-)
Návrh2 - magické věci v pvp - zkvalitnění pvp:
- navrhoval bych zrušit odrazy útoků, absorbce kouzel, parovací zbraně a podobné chujoviny v pvp.. Podle mě by měli fungovat jen v PVM, jinak nikdy pvp nebude vyrovnané. Mám zato, že to tak na staré morii i bylo, že žádné itemy nefungovaly v pvp.. Ale možná se pletu.. Je jasný, že lidem, co vlastní tyhle komplety budou teď asi proti.. ALe zkuste se nad tím zamyslet, jestli by to neoživilo a nezkvalitnilo pvp jako takové.. Mohlo by bejt i formou hlasování.. Asi by bylo fér, aby se k tomu vyjádřili lidi, kteří takové výbavy vlastní
Díky za pozornost